Tarkánszőtt abroszaink

A Kockás terítők ilyenek például

A tarkánszőtt anyagok nem utólagos nyomással nyerik el színüket és mintájukat, hanem a mintának megfelelő színű szálból szövik. Így sokkal tartósabbak, és szebbek mint nyomott társaik.

Ajánljuk teraszokra, kerthelyiségekbe, kerti bútorokhoz. Hagyományőrző vendéglők nélkülözhetetlen darabjai ezek a terítők.

 

100% polieszter tartalma miatt könnyen és gyorsan szárad, vasalni lényegében nem szükséges!

 

>>> Gerbera tarkánszőtt terítők a webáruházban <<<

A következő oldalon összefoglaljuk, melyik abrosz mire való, és mi az összetétele.

A terméknevek közvetlen linkek a webáruház megfelelő helyeire

<<< Következő oldal >>>

Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!

Vásárlóink írták:

Kerti asztalhoz kerestem terítőt a neten, de egyszerűen nem találtam semmi normálisat. Szerencsére rábukkantam az Abroszguru oldalára, ahol még válogathattam is a sok, nekem tetsző terítő közül.

A rendelés menete egyszerű, az elkészítés és a szállítás villámgyors. Külön megemlítem a rendelés utáni telefonos megkeresést is.

A terítőt örömmel vettük használatba, minden téren meg vagyunk elégedve. Az biztos, hogy fogok még innen vásárolni.

J. Rozi

Gyors, pontos, igényes, korrekt kiszolgálás. Széles az áruválaszték, kapok segítséget az esetleges kérdéseimhez. Már többször vásároltam itt, csak ajánlani tudom másoknak is. Nem fognak csalódni.

Ny. Éva

Az abroszok gyönyörűek, a kiszolgálás gyors, a kapcsolattartás kifogástalan. 🙂 Úgy gondolom visszatérő vásárlójuk leszek.

S. Anita

A weboldalon található mérési segédlet nagyon hasznos. A kommunikáció- és a szállítás módja és ideje egyaránt megfelelő volt számomra, Minőségi munkát végeznek a rendeléstől a szállításig a varráson át, amit nagyon köszönök.Örülök, hogy erre a webshopra találtam.

Üdvözlettel: Medve Mariann