Teflonos abrosz család jellemzői:

  • szennytaszító hatás,
  • könnyű kezelhetőség,
  • elegancia a hétköznapokon is!

 

Nézze meg videón, mit tudnak ezek a terítők!

 

Pörkölt folt eltávolítása:Kávéfolt eltávolítása:Vörösbor eltávolítása:

 

 

Ezek a textíliák látszólag ugyanolyanok, mint a hagyományos terítők, ám a készítésük utolsó fázisában egy teflonos bevonatot kapnak. Ennek köszönhetik folyadék és szennytaszító hatásukat. Akár a frissen kiöntött kávét, vörösbort is fel lehet itatni róla, anélkül, hogy az foltot hagyna maga után.

A kicseppent levest, vagy pörköltet egyszerűen el lehet távolítani egy nedves, mosószeres szivacs segítségével.

Aki szeret hétköznapokon is elegánsan, textil terítővel terített asztalon étkezni, annak a “leghálásabb” megoldás a teflonos abrosz. A hagyományos abroszoknál lényegesen ritkábban igényel mosást. Mosógépben is mosható, nagyon könnyen vasalható. Ha alacsony hőfokon mossuk és felfüggesztve szárítjuk, akár vasalás nélkül is használható.

Mosodai “költségtakarékossága” és könnyű kezelhetősége miatt a vendéglátásban is kedvelt textília.

 

Egymással harmonizáló színeit felhasználva, a középterítők segítségével még meghittebbé, hangulatosabbá, étvágygerjesztőbbé teheti asztalát.

 

Középterítők fajtái: napronok – a négyzetes díszterítők, valamint a futók – a hosszúkás díszterítők.

 

Teflonos abroszaink szín és mintaválasztéka:

Kattintásra a képek nagyítva is megnézhetők. Visszajutás:  egy újabb kattintás a  a nagyított képen.

SB terítők:

SBM terítők:

 

>>> Webáruház Teflonos Abroszok <<<

>>> Táblázat <<<

Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!

Vásárlóink írták:

Kerti asztalhoz kerestem terítőt a neten, de egyszerűen nem találtam semmi normálisat. Szerencsére rábukkantam az Abroszguru oldalára, ahol még válogathattam is a sok, nekem tetsző terítő közül.

A rendelés menete egyszerű, az elkészítés és a szállítás villámgyors. Külön megemlítem a rendelés utáni telefonos megkeresést is.

A terítőt örömmel vettük használatba, minden téren meg vagyunk elégedve. Az biztos, hogy fogok még innen vásárolni.

J. Rozi

Gyors, pontos, igényes, korrekt kiszolgálás. Széles az áruválaszték, kapok segítséget az esetleges kérdéseimhez. Már többször vásároltam itt, csak ajánlani tudom másoknak is. Nem fognak csalódni.

Ny. Éva

Az abroszok gyönyörűek, a kiszolgálás gyors, a kapcsolattartás kifogástalan. 🙂 Úgy gondolom visszatérő vásárlójuk leszek.

S. Anita

A weboldalon található mérési segédlet nagyon hasznos. A kommunikáció- és a szállítás módja és ideje egyaránt megfelelő volt számomra, Minőségi munkát végeznek a rendeléstől a szállításig a varráson át, amit nagyon köszönök.Örülök, hogy erre a webshopra találtam.

Üdvözlettel: Medve Mariann