Viaszos Vászon abroszok hétköznapokra!

Viaszos vászon terítők

Viaszos vászon abroszok

A Viaszos vászon terítőket nem kell bemutatnunk, mert szinte mindenki találkozott már velük iskolai, óvodai éttermekben, kerti bútorokon, teraszokon.

Az új gyártástechnológiáknak köszönhetően lélegzetelállítóan élethű, fotó realisztikus mintákkal kényeztetnek a dizájnerek. Minden alkalomra több mintából választhatunk a folyamatosan megújuló Viaszos Vászon abrosz kollekcióból.

A viaszos vászon abroszok legfőbb előnye, hogy

  • nem kell mosni őket,
  • szennyeződések egy törléssel eltávolíthatóak,
  • időt állóak,
  • változatos mintákban kaphatók.

Amiért nálunk érdemes ezt a terméket megrendelni:

Webáruházunkban egyedi méretre leszabjuk a terítőket tökéletes vágásminőségben. Piacokon csak méterre árulják, míg nálunk rendelhet 120 cm-t is. Emiatt nem szükséges 2 métert megvenni és 80 cm-t eldobni. A viaszos vászon terítőket egységesen 140 cm széles tekercsekben gyártják. Ha Önnek ennél keskenyebbre van szüksége, mi hosszában is levágjuk a kívánt méretre felár nélkül. A vágás mondanom sem kell olyan lesz mint ha a gyárban vágták volna méretre.

Nézzen körül webáruházunkban, mi az aktuális kínálatunk Viaszos Vászon téren!

 

 

Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!

Vásárlóink írták:

Kerti asztalhoz kerestem terítőt a neten, de egyszerűen nem találtam semmi normálisat. Szerencsére rábukkantam az Abroszguru oldalára, ahol még válogathattam is a sok, nekem tetsző terítő közül.

A rendelés menete egyszerű, az elkészítés és a szállítás villámgyors. Külön megemlítem a rendelés utáni telefonos megkeresést is.

A terítőt örömmel vettük használatba, minden téren meg vagyunk elégedve. Az biztos, hogy fogok még innen vásárolni.

J. Rozi

Gyors, pontos, igényes, korrekt kiszolgálás. Széles az áruválaszték, kapok segítséget az esetleges kérdéseimhez. Már többször vásároltam itt, csak ajánlani tudom másoknak is. Nem fognak csalódni.

Ny. Éva

Az abroszok gyönyörűek, a kiszolgálás gyors, a kapcsolattartás kifogástalan. 🙂 Úgy gondolom visszatérő vásárlójuk leszek.

S. Anita

A weboldalon található mérési segédlet nagyon hasznos. A kommunikáció- és a szállítás módja és ideje egyaránt megfelelő volt számomra, Minőségi munkát végeznek a rendeléstől a szállításig a varráson át, amit nagyon köszönök.Örülök, hogy erre a webshopra találtam.

Üdvözlettel: Medve Mariann