• Ágytakarók akcióban!

 • Több száz sötétítő függönyből választhat

 • Rendeljen díszpárnát is!

  - Több száz anyagból választhat

  - 5 féle változatban készítjük

  - Töltettel és a nélkül is rendelhető

 • Teflonos terítők

  A stresszmentes ünnepek záloga...

 • A retró újra divat!

 • Viaszos vászon terítő

  A jól bevált elnyűhetetlen társ

  Nálunk cm-re is rendelhető, nem csak méterre

  140 cm széles, de profin levágjuk keskenyebbre is INGYEN!

 • Impregnált terítő

  Exkluzív megoldás a viaszos vászon terítőkhöz képest, annak minden előnyös tulajdonságával.

  140 cm széles tekercsekből szabjuk.
  Impregnált textil anyag, szennytaszító.
  Nem kell mosni, vasalni, pontos méretre szabjuk.

 • Karácsonyi terítő

  Pontos méretre, kör, ovális, négyzet és téglalap alakban is

  Normál vagy szatén szegéllyel is

  Egész évben rendelhető!

 • Átlátszó függöny méretre

Szállítási feltételek

 

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket 5 munkanapon belül elkészítjük és elküldjük a megadott címre az MPLfutárszolgálattal (kivétel az előre utalás esete). Ha készlethiány miatt nem tudunk azonnal szállítani, akkor ezt mindenképp jelezzük Ön felé elérhetőségei valamelyikén.

 

Kiszállítás címre:

A csomag futárral Magyarországi címre kérhető, 1 alkalommal kísérlik meg a kézbesítést. Sikertelen kézbesítés esetén értesítést hagynak a címen, melynek birtokában 10 napon belül az értesítőn megjelölt postahivatalban átvehető a csomag annak nyitvatartási idejében. A csomagfeladásról e-mail útján értesítjük, melyben egy a Posta által generált online nyomkövető kód is kiküldésre kerül. Ha érvényes mobilszámot is megad, akkor arra SMS értesítést is küld majd a Posta a csomag várható érkezéséről. Az utánvétes csomagdíj a rendelés végén kerül felszámításra, melynek összege 30000 Ft alatti rendelések esetén 1990 Ft szállítási és fizetési módtól függően. A választható módozatok mellett a pontos ár is feltüntetésre kerül a rendelés feladása folyamán.

Célszerű olyan címet megadni, melyen munkaidőben Ön megtalálható, illetve olyan ismerős, szomszéd címét, ahol napközben otthon tartózkodnak, és ahol az utánvét összege is rendelkezésre áll.

 

Kiszállítás PostaPontra:

Választható Posta Pont is, mint kézbesítési forma. Ebben az esetben Önnek kell elmennie csomagjáért. Választható Pontok a Postahivatalok, Coop áruházak, Mol benzinkutak illetve Csomagautomaták. A Mol benzinkutak és a csomagautomaták a hét minden napján 0-24 órában működnek, a többinek a nyitvatartási idejében lehet a csomagokat átvenni. Mind a 4 helyen tud kártyával is fizetni.

 

Személyes átvétel:

Személyes átvétel üzletünkben lehetséges nyitvatartási időben.

Cím: Piramis Áruház, 6600 Szentes, Kossuth Lajos u. 34.

Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek 9-17-ig, Szombat 8-12-ig

Telefon: 06-70-534-4439

 

 

Csomagolási költség:

Csomagolási költséget egyik szállítási módunknál sem számolunk fel!

 

Kártérítés kezelés:

Szállítási sérüléseket, töréseket azonnal észrevételezni kell a futárszolgálatnál, jelen esetben az MPL-nél, melyet a helyszínen átvételkor, vagy a Postahivatalban jegyzőkönyveztetni kell! Ha a csomagon szemmel látható külsérelmi nyomot lát, akkor a csomagot NE VEGYE ÁT! Ha még is úgy dönt, hogy átveszi, akkor azt még a futár jelenlétében csomagolja ki, és jegyzőkönyvezzék az esetleges kárt!

 

A termékek vételára:

A termékek vételára a mindenkori hatályos általános forgalmi adót és egyéb közterheket is tartalmazza. A termékek ára magyar forintban (Ft) vannak feltüntetve. A termékek vételára viszont nem tartalmazza a kiszállítás költségét. A kiszállítás költsége az Ön választásától függően a szállítási és fizetési módnak megfelelő összeg, mely minden esetben feltüntetésre kerül a szállítási és fizetési mód mellett közvetlenül! Ennek összege 0-1490 Ft.

A vételárat és szállítási költséget az alábbi kedvezmények csökkenthetik:

 • 40000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENes a szállítás

 

Fizetési módozatok:

 

Utánvétes fizetés:

A termék vételárát az átvételkor kell átadnia készpénzben a futárnak, aki bizonylatot ad Önnek mind a termék, mind a vételár átvételéről. Az utánvétes csomag szállítási költsége 1990 Ft.

 

Előre utalás:

Előre utalás esetén várja meg visszaigazolásunkat, miszerint minden megrendelt termék rendelkezésre áll! Ellenkező esetben a termékhelyettesítés, vagy rosszabb esetben a rendelés törlése miatt feleslegesen utalunk oda-vissza pénzösszegeket.

Ez a fizetési mód lassabb kiszállítást eredményez, mert a pénznek előbb meg kell érkeznie bankszámlánkra (Piramis Szentes Kft. Bank: OTP Szentes, számlaszám: 11735043-20030188 ).

Karácsonyi időszakban ezt a fizetési módot szüneteltetjük, mert több levélváltást illetve telefonálást eredményez. A fel nem vett telefonok, az időben megválaszolatlan e-mailek aránytalanul több törődést igényelhetnek egy amúgy is túlterhelt időszakban.

Előre utalás esetén a szállítási költség 1990 Ft

 

Bankkártyás fizetés:

  • Postapontokon illetve személyes átvételkor lehetséges átvételkor!
  • Online a rendelés során is van rá lehetőség. 

Kártyás fizetés szolgáltatója:

CIB Bank

Elfogadott kártyák:

Elfogadott kártyatípusok

Gyakori kérdések

CIB kártyás fizetés tájékoztató

A Kereskedő (Piramis Szentes Kft.) székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)

Áruházunkban a kártya devizanemétől függetlenül mindig forintban történik a tranzakció
A bankszámla kivonaton megjelenő terhelés összege a kártyatársaság ill. a kibocsátó bank által használt árfolyammal való átváltást tükrözi.

 

Személyes átvétel fizetési lehetőségei:

Személyes átvételkor fizethet készpénzzel, előre utalással illetve bankkártyával. Szállítási költség ebben az esetben 0 Ft.